Yritysautokaluston hallinnointipalveluja kannattaa kilpailuttaa

Ajoneuvokustannukset ovat kokonaisuudessaan merkittävä kustannuserä liiketoiminnan kuluissa. Näiden järkeistäminen asiantuntijan toimesta kannattaa, mutta välttämättä se ensimmäinen vastaantuleva palveluntarjoaja ei ole se paras vaihtoehto.

Autokonsultit auttavat juuri teidän organisaatiota hankintapalvelulla selvittämään kokonaiskustannusten nykytilan ja kartoitetun tarpeen perusteella kilpailuttamaan kokonaistaloudellisimman autokaluston hallinnointimallin tai -kumppanin tarpeisiinne.

Kustannusten seuranta organisaatiossa on suurennuslasin alla

Palveluntarjoajia rahoitus- ja leasingratkaisujen markkinoilla on monia, jotka tarjoavat ratkaisunsa tehdä kustannussäästöjä. Miten tehdä päätös siitä, että kenen palveluratkaisut ovat juuri meidän organisaatiolle oikea?

Nykyisessä markkinatilanteessa kokonaistaloudellisinta hankinta- ja rahoitusmuotoa tarjoava voi pidemmän aikavälin tarkastelulla olla vastaavaa palvelua tarjoavan osalta huomattavastikin kalliimpi. Kustannusten optimointi autokaluston osalta on tärkeää. Tarkalla nykytila-analyysillä ja tarpeen määrittämiselle pystytään kilpailuttamaan useita palveluntarjoajia ja valita varmasti kokonaistaloudellisesti ja -laadullisesti paras toimija.

Tiesithän, että tärkeintä on tunnistaa nykytilan ja halutun/tarjotun kustannustason toimintaerot, kun halutaan tehostaa yrityksen kustannustehokkuutta ja löytää säästökohteita. Tärkein lähtökohta on löytää kirkas nykytila kustannusrakenteesta ja siitä kuinka monelle palveluntarjoajalle rahavirtoja jaetaan. Autokonsulttien toiminnan lähtökohtana on löytää laatu- ja toimintatasoa heikentämättömiä kustannussäästökohteita. Ammattimaisesti hoidettu hankintaprosessi varmistaa yhteistyökumppanin jonka taholta yritysautoilun kustannuksia pienennetään ja erityisesti toiminnan riskejä kartoitetaan. Tehokkaasti sopimukseen sidottuna palveluntarjoaja sitoutuu alentamaan kustannuksia, riskejä, vapauttaa pääomaa ja mikä tärkeintä parantaa käyttäjien, eli henkilöstön tyytyväisyyttä.

Yritysapu – Autokonsultointipalvelu sisältää seuraavan palvelusisällön:

  • Kustannusanalyysi (tilikauden ajoneuvokaluston kustannusten läpikäynti)
  • Volyymien tunnistaminen, sekä palvelutarjoajien ja toimittajien tunnistaminen
  • Autopolitiikan/-ohjeistuksen tarkastelu ja päivitys
  • Autovalintaprosessin selkeyttäminen ja kustannusten optimoinnin
  • Ehdotuksen järkeistämisen mallista ja/tai yhteistyökumppanista

Varaa aika autoalan- ja hankintatoimen asiantuntijoilta oma palveluaika yrityksesi autopolitiikan terveystarkistukseen. Valitaan yhdessä varmasti kokonaistaloudellisin ja laadukkain yhteistyökumppani yritysautoilun kokonaiskustannuksia alentamaan.

www.autohankinnat.fi/yritysapu/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *