Home » Blogi » Ulkoista operatiivinen ostotoiminta

Ulkoista operatiivinen ostotoiminta

Oletteko organisoituneet tai suunnitelleet organisoitumista hankintatoimien osalta? Hankintatoiminnan siirtäminen/ulkoistaminen ydinliiketoimintaa tukevien hankintojen (epäsuorat hankinnat) osalta ulkopuoliselle toimijalle hirvittää.

Oletko tullut ajatelleeksi, että myös operatiivisen ostotoiminnan voi ulkoistaa. Luovuttamatta strategista ohjausta organisaation ulkopuoliselle toimijalle.

Tarjoamme mahdollisuuden Kilpailuta Se -palvelumme avulla tehdä operatiivisesta ostototoiminnasta strateginen toiminto kumppanuuden avulla. Palvelumme avulla organisaationne säästää kustannuksissa niin vapautuneen työajan puitteissa ja keskitettyjen ostokohteiden käytössä kuin ammattimaisen ostotoiminnan keskittämisen avulla.

Sisäisen ostamisen organisaatiokulttuurin muutos vaatii valtavia resursseja johdolta. Me tarjoamme mahdollisuuden tehokkaaseen toimintamuutokseen/linjaukseen ostotoiminnan keskittämiseksi ulkopuoliselle toimijalle.

Organisaation sisäisissä toiminnoissa ostolaskuihin puuttuminen jälkikäteen on haastavaa ja osin vaikeaa henkilösuhteiden ja vallitsevan ostokulttuurin raskaiden laskujärjestelmien takia. Ostamisen kulttuurin toiminnan muutos on haastavampaa kuin voisitte uskoakaan. Henkilökohtaisten etujen ja yhteistyösuhteiden menettämisen pelko ovat muutoksessa vahvaa.

Organisaation johdon kannalta on helpompi linjata epäsuorien ostokohteiden hankinta ulkopuoliselle toimijalle ja tällöin puuttua linjauksen vastaiseen toimintaan, jopa yksittäisten ohiostojen osalta. Toiminnan kehittyessä voidaan hankintatoimen organisointia jatkojalostaa avullamme.

Ydinliikeideamme on luoda pitkäaikaisia ja luottamukseen perustuvia kumppanuuksia. Haluamme rakentaa strategisia kumppanuuksia ja siksi haluamme tarjota organisaatiollenne riskitöntä ja kustannustehokasta mallia hankintojen Step By Step -organisoitumisen aloittamiseen.

Tarjoamme teille riskitöntä mallia ulkoistaa operatiivinen ostotoiminta. Me kannamme riskin siitä, että pystymme tarjoamaan teille kilpailukykyiset hinnat epäsuorien hankintojen kohteiden osalta.

Keskitä operatiivinen ostotoiminta toimimaan kauttamme. Vapauta oto-ostajien resurssit ydinliiketoimintaan. Vastaanota tarjouksemme sitoumuksetta – hyväksytte sen nimetyn yhteistyövastuullisen taholta! Säästä vapautuneella työajalla sekä tuotteen tai palvelun hankintahinnassa.

Ensimmäinen tai toinen steppi voisi olla Kristallipallo -palvelumme

Kokonaiskuvan selvittämisen kannalta tarjoamme vaihtoehtona operatiivisen toiminnan tehostamiseen Kristallipallo-palvelua, jonka avulla tunnistamme suurimman potentiaalin omaavat kategoriat, joiden ostotoiminta kannattaisi keskittää.

Ostovolyymien analysointi ja säästöpotentiaalin tunnistaminen.

  • Edellisen kalenterivuoden ostovolyymien analysointi ja säästöpotentiaalin tunnistaminen.
  • Analysoimme edellisen kalenterivuoden ostot ja teemme ehdotuksen kategoriarakenteesta ja kilpailutus- ja kehityskohteista.

Luotettavasti ja kustannustehokkaasti palveluksessanne!

Tenderit tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *