Home » Blogi » Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Hankintatoimen tuloksellisuudesta ei varmasti kenelläkään ole epäilystäkään. Jokainen organisaatio ja päättäjä on ymmärtänyt ostamisen tärkeyden periaatteen ”katetta ei nykypäivänä tehdä myymällä vaan ostamalla” -pätee varmasti lähes jokaisen toimialan ja yrityksen toimintaan. Miksi hankintatoiminta koetaan niin haastavana alueena organisaatiossa. Syitä on varmaan monia, mutta tunnistetuimmat ovat varmasti hankintatoimintojen tunnettuus – siis mitä se oikeastaan edes on. Toinen on organisaation sisäinen kilpailuasetelma osastojen/toimintojen kesken sekä näille erilaiset asetetut tulosvastuut, mikä johtaa siiloutumisiin eikä johda parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Kolmas on varmasti pelko ohjaksien menettämisestä ja liikesalaisuutena pidettyjen tietojen valuminen kilpailijalle, mikäli kyseeseen tulee ulkopuolinen hankintojen organisoija.

Yhteishankinnat on mahdollisuus, jonka avulla useampi organisaatio yhdistää ostovolyyminsa ja saavuttavat yhdessä paremmat ostoedut.

Olemme markkinoihin ja autoalan organisaatioiden päättäjiin tutustuessamme tunnistaneet tavan, jolla uskomme pystyvämme purkamaan näitä siiloja yksinkertaisella lääkkeellä – käytännön tekemisellä.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan hankintatoimi on tarpeiden kartoittamista ja pukemista kirjalliseen ja vertailtavaan muotoon. Tärkeimmistä tärkein asia on kerätä mahdollisimman kilpailukykyinen €määräinen volyymi kasaan, jonka avulla voidaan tarjota yhteishankintaan osallistuville autoalan organisaatioille nykyistä kilpailukykyisemmät ostoehdot yhteisvolyymilla.

Mitä tarvitsemme teiltä autoalan toimija:

  • Päätöksen sitoumuksetta siihen, että olette tarvittaessa valmiita käyttämään kilpailuttamaamme hankintasopimusta.
  • Yhteyshenkilön, johon voimme olla jatkossa yhteydessä.
  • Oheisen linkin tiedot yrityksestänne, tiedot jotka olisivat julkisesti saatavissa yrityksestänne.
  • Lähestymme teitä yhteydenoton jälkeen analyysillä, jossa esitämme arvion volyyminne jakautumisesta valitsemillenne kategorioille.

Saamiemme yhteishankintaorganisaatioiden yhteisvolyymien avulla pystymme kilpailuttamaan kilpailukykyisemmät ja kustannustehokkaammat hankinta- ja palvelusopimukset. Avullamme yhdistämme tarpeet ja varmistamme kaikkien osallistujien tyytyväisyyden. Tarjoamme autoalan organisaatiolle uuden palvelumuodon kustannussäästöihin ja erityisesti mahdollisuuden lähestyä palveluitamme riskittömästi ja velvoitteitta.

Hyväksytte siis sopimuksemme käyttämisen vain, jos olette siihen tyytyväisiä!

Ole yhteydessä niin kerromme lisää palvelustamme. Lisää tietoa asiasta löytyy myös sivuiltamme: https://www.tenderit.fi/yhdessa-enemman/

Terveisin

Tenderit-tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *