Home » Blogi » Jatketaan siitä mihin toiset jää

Jatketaan siitä mihin toiset jää

Jatketaan siitä mihin toiset jää

Erilaisten kulusäästöjä tarjoavien yritysten markkinat ovat moninaiset ja tarjoajia monenlaisia. Viime kädessä jokainen näistä toimijoista tarjoaa pelkkää operatiivista kylmää kilpailutuspalvelua. Palvelut lisäksi säästävät yrityksen aikaa, vaivaa ja resursseja itse tehtävältä kilpailuttamiselta.

Kilpailutuspalvelulle on kysyntää ja merkittäviä säästöjä kilpailuttamisella on osoitettavissa.

Kilpailutuspalvelulle on kysyntää ja merkittäviä säästöjä kilpailuttamisella on osoitettavissa. Osa säästöistä on saavutettavissa heti parantuneiden ostoehtojen muodossa ja vertailtavissa näitä edellisiin vuosiostoihin. Lähtötilanteen (hintavertailukohde), johon kilpailutuksen suhteutettua säästöä verrataan, on helposti todennettavissa.

Uudella kilpailutetulla sopimuksella on heti saavutettavissa kymmenien prosenttien säästöjä, melkein mistä tahansa kategoriasta. Parantuneet ostoehdot alkavat realisoitua säästöiksi heti ensimmäisten ostotapahtumien jälkeen sopimuksen käyttöönotosta.

Erota jyvät akanoista

Tendereiden Kilpailuta se –palvelu on muotoutunut vastaamaan tähän kysyntään alan markkinoita vastaavalla konseptilla, vahvuutena hankintatoimen asiantuntemus kilpailijoihin nähden.

Asiakastarpeet vaihtelevat suuresti ja mahdollisuudet kilpailutettavien kategorioiden osalta eroavat yritysten kesken. Kategoriakohtaisten isomman kuvan näkeminen hankintatoimen näkökulmasta on ratkaisevaa, mikäli halutaan saavuttaa paras asiakaskohtainen ratkaisu ja erityisesti lopputulos.

Meidät erottaa kilpailuttajakollegoista syvä ymmärrys hankintatoimeen ja toimitusketjun tärkeiden elementtien oikeanlaisen johtamisen malleihin. Kokonaiskuvan kannalta varmistamme kilpailutetun kategorian parhaan lopputuloksen lisäksi myös operatiivisen toiminnan mm. ostokurin, säästöjen pysyvyyden ja toimittajahallinnan seurannan.

Tendereiden palveluvalikoima on skaalautuva asiakkaan tarpeiden mukaan, josta Kilpailuta se vastaa perustarpeeseen. Hankintaosaamisemme mahdollistaa myös toiminnan syvällisemmän kehittämisen.

palvelutprosessina

Kilpailuta se –palvelu tarjoaa yksittäisten tuote-/palvelukategorioiden kilpailutusta nopeasti ja tehokkaasti.

Liiketoiminnan kannattavuus on keskeisesti sidoksissa siihen, kuinka ostat oikein ja tarpeeseen.

  • Kilpailutuspalvelun tärkein tehtävä on tehdä kilpailutus helpoksi asiakkaalle ja luoda merkittäviä säästöjä (10-60 %)
  • Auttaa asiakasta säästämään jatkossa pelkästään ostamalla uusilla kustannustehokkailla sopimuksilla.
  • Autoalan ja epäsuorien hankintojen asiantuntijoina hoidamme operatiiviset kilpailutuksen tehokkaasti ja nopeasti – yhden pysähdyksen taktiikalla (1h palaveri).

Huom! Tiesitkö tätä?

Onko tullut mieleen, että omien töiden ohella aikaa vievä ostaminen on mahdollista ulkoistaa palvelun muodossa? Ostajan palkkaamaan omaksi työntekijäksi ei siis ole enää välttämättömyys, vaan voit ulkoistaa tämän meille – me varmistamme resurssit. Lue aiheesta lisää: https://www.tenderit.fi/ulkoista-operatiivinen-ostotoiminta/

Jos haluat räjäyttää pankin, niin otetaan järeämmät aseet käyttöön.

Kun Kilpailuta se –palvelu ei enää riitä tai vastaa yrityksen tahtotilaa hankintojen strategisen organisoitumisen osalta, niin silloin ymmärrät hankintaosaamisen ”aseiden” merkityksen. Tarvittaessa saat markkinoiden järeimmät työkalut ja asiantuntijat käyttöön hankintojen strategiseen organisointiin ja operatiivisten toimintojen järkeistämiseen Hankinnat Haltuun -palvelulla.

Tässä tapauksessa kartoitetaan koko organisaationne vuosiostot epäsuorien hankintojen osalta ja analysoidaan tarkasti potentiaaliset kustannussäästöt sekä tarvittaessa analysoidaan sisäisten toimintaprosessien toimivuus. Autoalan osaaminen on erityisasemassa, kun autoalan organisaation prosesseja aloitetaan järkeistämään hankintatoimen näkökulmalta.

Tenderit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *