Käytettävissä olevat resurssit

 

 

 

Harri Sutinen

MBA, Supply Chain Management, Tenderi 

Harrilla on laaja sekä monipuolinen kokemus hankinnan tehtävistä, niin strategisen hankinnan kehittämisestä ja operatiivisen toiminnan johtamisesta päällikkö- ja asiantuntijatason tehtävissä yli 15 vuoden ajalta.

Työkokemuksen aikana hän on
toiminut mm. Veho-Group:ssa konsernin
hankinta-asiantuntijana sekä kategoriamanagerina ja tulosvastuullisena tuotepäällikkönä Veho Hyötyajoneuvot Oy:ssä. Tätä aiemmin hän on toiminut asiantuntijatehtävissä Toyota Auto Finland Oy:ssä.

Antti Junttonen

MEng, Supply Chain Management , Tenderi 

Antilla on laaja ja monipuolinen kokemus hankinnan tuotehallinta- ja operatiivisen ostamisen tehtävistä yli 12 vuoden ajalta. Syvällisempää ymmärrystä hankinnasta on tullut  hankintatoimen ylemmän korkeakoulututkinnon opinnoissa.

Työkokemuksen aikana hän on toiminut mm. tulosvastuullisena tuotepäällikkönä Veho Oy Ab:ssa. Tätä aiemmin hän on toiminut asiantuntijatehtävissä Toyota Auto Finland Oy:ssä.

Jussi Järvinen

M.Sc , strategiakonsultti 

14 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, painottuen strategiseen suunnitteluun ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Toimialavahvuudet telekom- ja media, mutta myös osaamista vähittäiskaupasta ja finanssialalta.