Home » Blogi » Avarakatseisuus tuo mahdollisuuksia

avarakatseisuus tuo mahdollisuuksia

Avarakatseisuus tuo mahdollisuuksia

Vuosi lähenee loppuaan ja alkaa olla aika rauhoittua joulun viettoon. Osa ehkä joutuu vielä puurtamaan vuoden myyntitavoitteiden saavuttamisen eteen, useimmalla työt on tehty ja on aika kiittää asiakkaita kuluvasta vuodesta. On myös hyvä hetki kiittää henkilökuntaa vuoden aikana annetusta työpanoksesta.

Strategiatyö ensi vuodelle on jo tehty aiemmin, ja uudet kujeet seuraavalle vuodelle on laadittu. Moni organisaatio on verkostolleen esittänyt, tai vielä esittää, keinot tehdä ensi vuodesta menestyksekäs. Näin saadaan seuraavalle vuodelle luotua uskoa ja paras mahdollinen startti vuoden alusta.

Vaikka keinot on määritelty ensi vuodelle, ei pidä kuitenkaan unohtaa avarakatseisuutta uusien mahdollisuuksien suhteen. Kaikki viisaus ei asu johdossa eikä edes koko omassa organisaatiossa, vaan uusien tuulien tuulahduksia on kuunneltava aktiivisesti. Osan voi antaa puhaltaa toisesta korvasta sisään ja osan toisesta ulos, mutta tuulenvireen vaihtuessa sulosäveliin ja luoden voimakkaan riihikuivan rahantuoksun sieraimiin, on aika pysähtyä.

Nyt on hyvä hetki putsata korvavaikut korvista, vaikka ottaa täysi korvahuuhtelu ja kuunnella korvat höröllä.

Koskaan ei ole huono aika tavata meidät

Olipa strategiat linjattu ja toimintasuunnitelmat kirkkaana verkkokalvolle piirtyneenä, et menetä mitään tapaamalla meidät. Opit jotakin uutta, johtipa tapaaminen yhteistyöhön tai ei. Kuulet hankintatoimen tarjoamista mahdollisuuksista ja väitän, että olipa kyseessä minkälainen tahansa liiketoiminta tai hankinnan ammattilainen, aina meillä kaikilla on jotakin opittavaa toisilta. Toisille se voi olla sysäys oman hankintatoiminnan kehittämiselle, toisille ajatus seuraavan vuoden kehitystyölistalle tai parhaimmassa tapauksessa suuri mahdollisuus parantaa kannattavuutta ja kehittää toimintaa kanssamme. Niin tai näin, joka tapauksessa uusi kontakti tulevaisuuden tarpeisiin.

Mitä Tenderit Oy tarjoaa, mitä muut eivät tarjoa kustannussäästöjen markkinoilla

Tarjoamme epäsuorien hankintojen organisointiin keskittyviä palveluita, joilla luodaan merkittäviä säästöjä 10-60%/kategoria ja kehitetään toimintaa näiden osalta. Poikkeamme kulusäästöjä tarjoavista yrityksistä kokonaisvaltaisen ostotoiminnan organisoinnilla asiakasorganisaation sisäiseksi toiminnaksi. Erityisesti autoalan asiantuntijuus ja etenkin ymmärrys operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä liiketoiminnoissa on vahvuutemme. Kumppanuus ja innovaatiot ovat lähimpänä sydäntämme.

Osalle tämä saattaa kuulostaa korkealentoiselta ja osa ajattelee, että näinhän me itsekin jo teemme, kilpailutamme jne.

Epätietoisille, tuomme sinulle ymmärryksen kasvotusten palaverissa, kustannussäästöjä unohtamatta.

Ammattilaisille, kuinka voitte varmistua että tapanne toimia on paras mahdollinen? Olisiko hyvä kuulla toisen mielipide, tilanne check omasta toiminnasta?

Jos kiinnostutte palaverista kanssamme niin vastaa oheisen kyselyn muutamaan lyhyeen kysymykseen ja lähetä se meille. Palaamme teihin ja sovimme teille käyvän ajankohdan, johon varaatte vain tunnin aikaanne.

https://www.tenderit.fi/saastopotentiaalinne/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *