AUTOKONSULTTI AUTTAA AUTOASIOISSA HANKINTATOIMEN OTTEELLA

Tenderit ovat hankintatoimen näkökulmiin vahvasti peilaavista autoalan ammattilaisista. Tarjoamme kilpailuttamispalveluita hankintatoimen menetelmin pk-organisaatioille autoalan palvelut etulinjassa. Monessa organisaatiossa autokaluston ylläpito kokonaisuudessaan on merkittävä kustannuserä liiketoiminnan kuluissa.

Autamme organisaatiota selvittämään autoilun kokonaiskustannusten nykytilan ja kartoitetun tarpeen perusteella kilpailuttaa kokonaistaloudellisimman autokaluston hallinnointimallin tai -kumppanin tarpeisiinne.

Palveluntarjoajia rahoitus- ja leasingratkaisujen markkinoilla on monia, jotka tarjoavat ratkaisunsa tehdä kustannussäästöjä. Ammattimaisesti hoidettu hankintaprosessi varmistaa yhteistyökumppanin jonka taholta yritysautoilun kustannuksia pienennetään ja erityisesti toiminnan riskejä kartoitetaan. Ammattimaisesti kilpailutettu palveluntarjoaja sitoutuu alentamaan kustannuksia, riskejä, vapauttaa pääomaa ja mikä tärkeintä parantaa käyttäjien, eli henkilöstön tyytyväisyyttä. Kustannusten kilpailutuksella yritys säästää kuluissa ja toiminnan järkeistäminen vapauttaa resursseja ydinliiketoimintaan.

Taseesta poistuvat sekä organisaation rahoitusleasing autot voimme jälleenmyydä sisarorganisaation xTeddy Oy/AutoTeddy.fi -palvelun kautta.