Home » Blogi » Älä maksa työstä, jota ei edes pitäisi tehdä!

Älä maksa työstä, jota ei edes pitäisi tehdä!

Onko organisaatiossasi tunnistettu ydinliiketoimintaa tukevien tuotteiden ja palvelujen (epäsuorien hankintojen) potentiaaliset kustannussäästöt?

Jos vastasit että ettet ole asiaa edes miettinyt. Elä syytä itseäsi sillä et ole ainoa.

Moni organisaatio on alkanut kuitenkin näitä organisoimaan – entä jos se on lähin kilpailijasi? Se mikä organisaationne osalta olisi järkevin epäsuorien hankintojen organisoitumisen malli, edellyttäisi noin tunnin palaveria asioiden läpikäymiseen.

Mitä jos lähettäisin ennakkoon muutaman kysymyksen, joihin saamieni vastauksien avulla voisin valmistautua kertomaan juuri organisaatiollenne parhaiten soveltuvasta mallista?

Lupaan vakuuttaa sinut uudesta tavasta tehdä kustannussäästöjä ja vapauttaa lisäksi paljon resursseja ydinliiketoimintaanne pelkästään käyttämällä palveluitamme. Kuulostaa varmasti uskomattomalta, mutta anna aikaasi tunti ja vastauksesi muutaman kysymykseen niin saatat, vaikka yllättyä eurotiivisesti.

Palaveri maksaa tunnin aikaasi, mutta sen lopputulos voi vapauttaa aikaa organisaatiolle – sinulle moninkertaisesti. Mieti mitä organisaationne voisi tehdä toisin, jos jokainen ”oto ostaja” saisi päiväänsä, esim. tunnin enemmän työaikaa ydintehtäviinsä? Arvaan että mietit montako oto ostajaa teillä on ja paljonko tämä on rahassa – arvasin :-).

Palaverin aikana lupaan kertoa sinulle selkeästi ja konkreettisesti asioita, joilla säästät hankintakustannuksista palvelumme avulla. Jos petyt palaveriimme niin kerro siitä niin monelle, kuin haluat. Lupaathan kuitenkin, että valmistaudut antamaan minulle kolmen henkilön nimen, joille voin tarjota palveluita, jos olet palaverin lopussa saamiisi vastauksiin täysin tyytyväinen.

Lähetä minulle puhelinnumerosi sähköpostilla niin olen sinuun yhteydessä.

Voit ladata linkistä työkirjan, joka havainnollistaa kuinka hankintojen organisointi vaikuttaakseen tulokseen. Perustelen asiat kasvotusten käytännön esimerkein.

Työkirjat

Ollaan Yhteyksissä ja vapautetaan arvokasta aikaa yhdessä olennaiseen.

Terveisin

Harri Sutinen

Puh. 050 587 5039

harri.sutinen@tenderit.fi

Tenderit Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *